Publicerad: 13 november 2017

Nyhet

SKL medverkar på Kvalitetsmässan

Kvalitetsmässan med temat ”Det nya Sverige” pågår 14-16 november i Göteborg och SKL arrangerar och medverkar i många seminarier kring utvecklingen av välfärdens verksamheter.

Fokus på årets Kvalitetsmässa är ett Sverige i snabb omvandling. Under de tre dagarna har SKL en mängd seminarier om allt ifrån hur vi kan vässa välfärden med hjälp av digitalisering, samtal om utvecklingen av sjukvården till hur vi skapar en trygg valrörelse samt diskussion om demografins utmaningar.

Under tisdagens invigningsgala delas flera utmärkelser ut där SKL deltagit i juryn: Sveriges kvalitetskommun, Sveriges digitaliseringskommun, Götapriset och Sveapriset.

I SKL:s monter kommer experter att finnas på plats för att bland annat diskutera digitalisering för en smartare välfärd, hur vi kan värna en hållbar demokrati och om finansieringen av framtidens välfärd. Här har besökaren också möjlighet att ge sina tankar och funderingar kring hur vi kan vässa morgondagens styrning och ledning i kommuner, landsting och regioner.

Kvalitetsmässan är Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling. Mässan är ett samarrangemang mellan SKL, Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och SIQ.

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!