Publicerad: 15 november 2017

Nyhet

Årets vinnare på Kvalitetsmässan 2017

Helsingborgs stad, Åre kommun, Trelleborgs kommun och Stockholm stad är vinnare på årets upplaga av Kvalitetsmässan.

Vesna Jovic

Vesna Jovic

På Kvalitetsmässans inledningsgala i Göteborg på tisdagskvällen, presenterades vinnarna som utmärkt sig inom allt från innovativa lösningar till framgångsrika utvecklingsprojekt.

Helsingborgs stad fick utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2017, för sitt framgångsrika utvecklingsarbete för att ständigt förbättra servicen för sina medborgare. Åre kommun tilldelades utmärkelsen GötaPriset för sitt framgångsrika integrationsarbete.

Trelleborgs kommun fick utmärkelsen SveaPriset för sitt arbete att automatisera systemet för försörjningsstöd så processen har snabbats upp. Sist men inte minst så tilldelades utmärkelsen Sveriges Digitaliseringskommun till Stockholms stad för sina smarta digitala tjänster som underlättar vardagen för invånarna.

– Det är väldigt roligt att se vilken kraft kommuner, landsting och regioner lägger på utveckling och förändringsarbete som ska effektivisera och förbättra kvaliteten. Det är en stor glädje att få gratulera vinnarna till de olika priserna. De goda exempel som pristagarna presenterat kan nu bidra till att fler kan ta efter och vidareutveckla för sina lokala behov, säger Vesna Jovic, vd på Sveriges Kommuner och Landsting.

Kvalitetsmässan är en konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling och är ett samarrangemang mellan Sveriges Kommuner och Landsting, Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och SIQ – Institutet för Kvalitetsutveckling.

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!